wpaf73eb46.png
wp9691dfbe_1b.jpg
wp3448af4a.png
© Copyright 2008 Vedisys | Realisatie: Vedisys | Alle rechten voorbehouden
wpf0ba1fee.png

wpaac4dbc2.png

wpf1de08aa.png

wpd0644e3d.png

Webdesign

Voor veel bedrijven of zaken biedt een website vandaag toegevoegde waarde. De meerderheid van de bevolking begeeft zich regelmatig op het Internet.

Een website biedt informatie aan potentiële of huidige klanten rondom uw bedrijf of zaak,  bijv. informatie rond de werking van uw bedrijf/zaak, contactinfo, tarieven, openingsuren, produkten, referenties, ... Een website is een visitekaartje en geeft uw bedrijf of zaak een extra ‘cachet’. Dit alles vertaalt zich in extra verkoop en klantenbinding.

U kunt een vermelding naar uw website plaatsen op uw voertuigen, briefwisseling, email, zodat potentiële klanten snel en eenvoudig kunnen kennismaken met uw diensten en produkten. Een website trekt bovendien potentiële klanten aan, doordat uw site als resultaat wordt opgegeven bij het zoeken op bepaalde onderwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in websites voor de zelfstandigen en KMO’s. Wij bieden tevens professionele fotografie aan. De door ons gemaakte kwaliteitsfoto’s zijn belangrijk voor de kwaliteit en het effekt van uw website.

Ons aanbod

Vedisys biedt volledige oplossingen aan rond het opzetten van een website :
- het reserveren van een unieke Internet locatie (domeinnaam), bijv. www.uwnaam.be
- het voorzien van de nodige opslagruimte voor uw website
- professionele foto’s van uw lokalen, winkel, produkten, referenties, enz....
- het design van de website
- het optimaliseren van de site in zoekmachines en het aanmelden van uw website bij andere sites. Dit zorgt ervoor dat u een hoog aantal bezoekers mag verwachten.

Referenties

Bakkerij Van Rampelbergh

Team  Vedisys

Bouwonderneming G. Van Der Perren